Луцькі діти дарували тепло свого серця дітям зі сходу України

27.02.2015 15:43

Луцькі діти дарували тепло свого серця дітям зі сходу України

     18 грудня, напередодні великого християнського свята Дня святого Миколая, в Палаці учнівської молоді м. Луцька відбулась благодійна акція «Подаруй тепло свого серця дитині зі сходу». У заході взяли участь 168 дітей та батьків з тимчасово переселених сімей з Луганської та Донецької  областей та республіки Крим. Захід був організований управлінням освіти Луцької міської ради, Центром практичної психології та соціальної роботи у партнерстві з ГО «Волинь-ОМЕП».

       Події останніх місяців показали значення і велику цінність окремої особистості, її роль у суспільно-історичних подіях.  Тому не випадково, що кожна волинська сім’я намагається ус

іма можливими ресурсами допомагати Армії, підтримувати усіх, хто постраждав внаслідок військових дій.  Особливої турботи і уваги потребують діти, які через військові дії знаходять

ся далеко за межами рідної домівки.

       Вихованці Палацу учнівської молоді, студенти психологічного факультету СН

У імені Лесі Українки запросили дітей до участі в роботі арт-студії, майстер-класів з плетіння косичок, малювання української символіки, виготовлення різдвяних іграшок. В рамках загальноміської акції «Передай іграшку дитині зі сходу» батьками, вихованцями, педагогами ДНЗ, студентами - волонтерами попередньо було зібрано понад 700 настільно-друкованих, розвиваючих, м’яких іграшок. В ході свята усім дітям дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладів було вручено іграшкові подарунки.

        На продовження свята вихованці  Палацу учнівської молоді передали тепло свого серця зворушеним і вдячним глядачам цікавим розважальним мистецьким дійством.

 

На думку організаторів свята такі зустрічі об’єднують дітей та учнівську молодь, викликають в них потребу творити добро та усвідомлювати: Україна – єдина!